Start
Omhoog

Mirabel (rechts-achter) en dochter Loi-Loi op 16-6-08

Ze was ook mooi (inmiddels zijn oogkleur en vacht wat minder geworden) en is een keer Best In Show geweest en meerdere malen genomineerd hiervoor.

Mirabel
 
Zij was mijn eerste fokpoes en superlief!
 
Door haar, als grondlegster van mijn Burmezenlijn, kan ik zeggen dat ze geen deuren open springen!

Ze lag altijd heel graag in de Kerststal; ze heeft nooit iets gebroken daar!

Ze miste de tuin enorm toen ik die niet meer had en daarom was ik heel erg blij dat ik haar met pensioen kon sturen bij mensen middenin de bossen, waar ze vrij naar buiten mag.

Ze was een perfecte moeder, maar leverde te veel van zichzelf in daarbij; daarom heb ik het bij 3 nesten gelaten. Ze mocht een chocolate dochter uit haar 3e nest, Feria sin Falta, roepnaam: Loi-Loi (Chinees voor "lief meisje") meenemen en is nu heel gelukkig.

Telepatisch heeft ze haar opvolgster hier, Doppie Do Do, verteld hoe fijn ze het heeft en nu mag Doppie daar ook wonen, als ze hier werg gaat.

links een foto van het 2e nest, waaruit ik Doppie Do Do gehouden heb; hier boven een zoekplaatje: ze ligt midden tussen de knuffels, vooraan.

Mirabel is een lieve en bescheiden dame, die graag ligt te genieten in de zon, maar tegenwoordig ook wel eens een bosmuisje thuis brengt...

Gelukkig heb ik nog steeds via mail en Hyves contact met haar nieuwe eigenaars; het gaat uitstekend met haar en haar dochter Loi-Loi!

Zij is van het bedachtzame soort en evenals Doppie Do Do nogal para. Zij voelt echt precies aan hoe haar mensen zich voelen en verleent van harte wat troost, waar nodig.

 

Ik zie echt aan haar koppie dat ze nu in een poezenparadijs leeft!  Deze foto is van 16 juni 2008.