Start
Omhoog

Nenúfar nevado (sneeuwwitte waterlelie)
Op 4 oktober heb ik eens eventjes geïnformeerd of alles goed ging.

En ja hoor: Ying en Yang bleken zich al helemaal thuis te voelen! Ze doen het erg goed en af en toe hebben ze de 'gekke 5 minuutjes', zoals ik dat altijd noem, en dan zitten ze elkaar achterna. Astrid vindt het erg gezellig.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Op 25 september ging dit lieve kereltje die zo veel verschillende mauwgeluidjes kan maken met zijn spotted vriendje naar hun nieuwe huis. Tot mijn verrassing was het jongere Siameesje veel voortvarender in de nieuwe omgeving dan het spotje! Hij ging ook al snel spinnen..

De uitzet bestond uit: 1 bananenbladerenkrabpaal; 1 hangklim-etage aan de deur, 2 kattenbakken, 1 radiatorhangmandje, 2 superzachte ligmanden, allerlei speeltjes en véél zalige zachte fleece-dekens - en misschien ben ik nog wel wat vergeten... - . Er is aangrenzend aan de 'kattenkamer' een balkon, dat binnenkort afgezet wordt met gaas en dan komt er ook een kattenluikje in de buitendeur, zodat de bengels, als Astrid werkt, toch heerlijk buiten in het zonnetje kunnen zitten. Astrid werkt maar 3 dagen per week, dus daarnaast is er nog alle aandacht voor 'Superspot' en 'lelie', die vanaf nu als Ying en Yang door het leven gaan. Vanzelfsprekend is het Siameesje "Ying" gedoopt...Het is een lekker stel bij elkaar zo en ze hebben het ook weer heel goed getroffen met hun nieuwe personeel! Ik -  en zij - heb vanmiddag slechts een klein deel van het huis gezien, om hen de kans te geven om rustig te wennen...er zijn ook nog trappen in huis, een keuken, een dakterras boven en wat al niet...Maar dat komt in de toekomst nog wel...Voorlopig hebben ze nu op die ene verdieping al net zo veel ruimte als hier bij mij thuis en heel veel nieuwe geluiden. En aan de voorkant buiten is een winkelgalerij! Dus dat is ook leuk: mensen kijken!!

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Deze bescheiden, rustige Siamees mag als gezelschap mee met zijn spotted vriendje "Vleermuis".

Hij komt in Voorburg te wonen, dus dichtbij. Hij krijgt een groot huis met trappen en een afgezet dakterras. Zijn nieuwe bazin werkt maar 28 uur per week, dus is ook veel thuis. Hij gaat eind van de maand verhuizen, als er een nieuwe uitzet voor hem en zijn vriendje gekocht is.

"Lelie" op 10 september op bed (hij was met de veertjes aan het spelen, maar keek even heel schattig naar me om, toen ik hem riep...).

 
 
 
 
 
.