Start
Omhoog
 
 
 
 

 

Dit is Guapa's oma, Baloushka's Mirabel, mijn eerste fokpoes van de Burmezen. oma Mirabel

Ukkepuk lijkt helemaal niet op oma; noch uiterlijk, noch in karakter!

Guapa's moeder: IC Chaska's Doppie Do Do

mama IC Chaska's Doppie Do Do (foto: <C> TDR, Renate Leijen)

Ukkepuk is een soort kwadraat-uitvoering van mama. Doppie is erg sociaal; Ukkepuk denkt dat ze een mensje is! Ukkepuk loopt, als ze niet slaapt of eet, de hele dag te kijken wat er gebeurt in huis en volgt de aanwezige tweebeners overal; echt net een hondje! Haar fascinerende speelsheid is soms wel eens lastig. Als je je lenzen moet uitdoen en zij wil dat water proeven en klimt langs je rug omhoog bijvoorbeeld...Uiterlijk heeft Ukkepuk haar voordeel gedaan met de inbreng van papa's lijnen; was Doppie al best mooi; Ukkepuk is zelfs extreem te noemen...Ze heeft n nadeel: ze is genetisch tortie, maar je ziet geen vlekjes. Dat is vast omdat ik torties vroeger altijd lelijk vond...

Ukkepuk is ook dol op kinderen:

 
 
Chaska's Ji Ukkepuk
 
 
 
 
 
Hier dan de hoofdpersoon van deze pagina; geboren op 28 februari 2007!
 
Ukkepuk staat graag in het centrum van de belangstelling; hier wordt ze voor een wasbeurt onder handen genomen door tante Isadora en halfzus Guapa.
 
Ukkepuk vindt zichzelf heel lief...ach, het staat ook op haar keurrapport: "lief en speels karakter"
 
Ukkepukje's afscheid van mama; ze zag erg op tegen de verhuizing, maar alles viel z mee...! Eigenlijk werd het een soort dpendance van Chaska!;-)
 
 
Ook met het nieuwe personeel van Ukkepuk, die samen met 2 Siamese kittens van hier is vertrokken, is gelukkig nog steeds contact, meestal via Hyves. Zij maakt het uitstekend, heeft lekker wat gemoederd en gedold met de kittens daar en is zelfs nog wat meer uitgegroeid! Nog steeds een enorme gekke mensenvriendin; misschien zal ze eens mee gaan 'larfen'....in een elfenpakje met vleugels ofzo....:-)))
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit is Guapa's opa: GIC Calisto van d'Ekster (cattery: van d'Ekster)
 
 
Ukkepuk is heel lief; dat heeft ze van oma, opa, mama en papa gerfd! Dus dt kon niet misgaan...
 
Dit is de papa van Ukkepuk: Quincy creme von Silvan (cattery: Jewel's choice)
 
papa en mama hadden een romantische Kerstvakantie samen...zie voor een verslag en foto's van de nestperiode de pagina J-nest onder "eerdere nesten"
 
Ukkepuk is herplaatst omdat ze qua lijfje niet mooi genoeg was uitgegroeid om mee te fokken. Je kunt als fokker niet alles voorzien...Ze is met 2 dochtertjes van Isadora mee gegaan; dat was reuze gezellig natuurlijk. Hieronder volgen foto's van haar in haar nieuwe huis.
 
 
 
Linda, de nieuwe eigenaresse van Ukkepuk. Haar vriend is gelukkig Ukkepuks favoriet geworden!!!