Start
Omhoog

Nata bien nacido (welopgevoed puikje van de zalm); roepnaam: Bunny
een update van dinsdag 13 oktober:

Hoi Lucia,

Met Bunny gaat het heel goed. Vanmiddag lag hij weer heerlijk te slapen tegen een broertje in de zon. De zon komt in het voor- en najaar in de kamer en poezen en ik vinden dat heerlijk! Bunny eet goed en ik speel drie keer per dag een halfuur met de marmot, dat vind ik genoeg, hij niet altijd. Hij slaapt 's middags en een groot deel van de avond. Tegen de tijd dat ik lodderig ga kijken, komt hij weer met zijn marmot! Hij slaapt niet meer bij mij, maar als ik 's nachts op ben staat hij ogenblikkelijk achter me. Alls ik hem zie liggen in het hangmatje tegen de verwarming zou ik ook wel poes willen zijn.

Groetjes, Ans

________________________________________________________________________________________________________________________________

Op 1 oktober weer een gezellige mail van Ans:

Met Bunny gaat het uitstekend. Hij is echt aangepast.
Als er ergens zo'n grote kat ligt te slapen ploft hij er tegenaan. Ze spelen met hem, niet zo lang en niet zo dikwijls als hij zou willen, maar je kan niet alles hebben.

Vandaag heb ik een nieuw speeltje gekocht, een buitenmodel muis met trekmechanisme. Ik bedoel, dat er aan de achterkant een draad hangt, daar trek je aan en loopt hij een stukje. Hij ziet het geloof ik echt als zijn prooi, doet hele grote duiksprongen. Dat die muis meer het formaat rat heeft is wel fijn, want hij schuift alle speeltjes onder de koelkast. Ik lig dagelijks op de keukenvloer om met een houten lepel een en ander er onder vandaan te halen.

Je begrijpt, dat ik leuk bezig ben met mijn Siamees.
Het is een geweldige kat! Nu zit hij min of meer uitgeput op schoot, lekker warm

________________________________________________________________________________________________________________________________

Op 21 september krijg ik de volgende mail:

Goedemorgen,
 
Bunny gaat net met mijn stofdoek onder de bank. Daar heb ik al van alles onderuit gehaald, mijn aansteker, cigaretten en nog veel meer.
  
Met Bunny gaat het heel goed. Hij wordt inmiddels door alle katten gewassen en met de rode kater speelt hij zo veel, dat het beest wallen onder zijn ogen heeft en mij aankijkt van: "hoeft het even niet".
 
's Middags verdwijnt Bunny dan onder de bank voor een middagslaapje van een paar uur.
 
Hoera, hij zit nu op schoot en is kennelijk moe.
 
Ik ben heel erg blij met hem en heb het gevoel, dat hij zijn draai gevonden heeft.
 
Groeten,
Ans

Heerlijk om te lezen, zulke mails...!!

________________________________________________________________________________________________________________________________

Op 16 september mailde Bunny's nieuwe vrouwtje Ans:

Bunny en ik hebben elkaar gevonden hoor. Het is een hele leuke kat; mauwen doet hij alleen als hij het ergens niet mee eens is. Gisterenavond had ik een eter en heb ik hem (kat dus) zes of zeven keer van tafel gezet. Dan gaat hij mauwen, maar ik wil graag mijn eigen eten opeten, ik eet ook niet uit hun bakjes.
 
Met de andere poezen is het nog niet dollen. Bunny gaat er omheen, soms bijna er doorheen, dat vinden ze goed, maar er mee spelen ho maar. Dus speel ik met hem, je moet toch wat.
 
Hij eet goed en verder gaat eigenlijk alles goed. Pas een week en ik zou niet meer zonder hem willen.

Ook vindt Ans dat ik zo leuk mail en een poezenboek moet schrijven, of een column in een blad...:-))

________________________________________________________________________________________________________________________________

Op 16 september ontving ik weer een paar leuke kiekjes van Bunny:

Blijkbaar was er iemand met een hond op bezoek geweest...

______________________________________________________________________________________________________________________________

Op 10 september ging ik eens even kijken bij Nataatje, die inmiddels "Bunny" was gedoopt. Wat kon hij al prachtig als een standbeeld poseren voor zijn nieuwe baasje, die ook beelden maakt...;-) En apporteren deed ie inmiddels ook volleerd!!

Dit is een nieuw huisgenootje van Bunny:

De andere 2 HTK's wilden nog niet op de foto...

____________________________________________________________________________________________________________________________

Op 6 september kwam op de Felikatshow in Schiedam een hele aardige mevrouw naar me toe, die graag een nieuwe Siamees wilde hebben. En ze woonde nog in Delft ook; vlakbij! Ze kwam meteen de volgende avond kijken, vergezeld van een goede vriendin. De keus was snel gemaakt...mevrouw rookt en alle kittens vonden dat stinken, behalve Nataatje. Dus mocht hij mee!

Nata zet hier bij wijze van handtekening zijn poot op zijn stamboom...

Het tekenen van het contract en het eigendomsoverdrachtsbewijs; Nata herkent zichzelf op de foto onderaan het contract!

 
 
 
 
 
.